Keresőoptimizálás

Ha az oldalad nem hoz látogatókat.
Nincs jó helyezésed a keresőkben.
Rendbe rakjuk az oldalad seo irányelvek szerint

kereső optimizálás garanciával
profi keresőoptimizálás
sikeres honlap
oldal keresőoptimizálás

Legyen keresőoptimizált a weboldalad.

Ahhoz, hogy a weboldaladdal sikereket érj el az oldaladanak mindenképpen keresőoptimizáltnak kell lennie. Enélkül sajnos ma már a keresőkben a találati lista hátulján lesz a honlapod és elmaradnak a látogatók és a bevételek.

weboldal seo
kulcsrakész weboldal seo

Kulcsrakész keresőoptimizálást nyújtunk Neked.

A weboldaladat a seo irányelvek szerint úgy módosítjuk, hogy a keresők kritériumainak tökéletesen megfeleljenek. Ezek a speciális beállítások nélkülözhetetlenek ha szeretnél elől lenni a keresőkben. .

Mit csináltok a honlapommal?

Egyik legfontosabb beállítás a seoban, hogy a képek formátuma, beillesztése, címkézése, méretezése tökéletes szabvány szerint legyen. Weboldaladon lévő összes képet optimizáljuk az irányelvek szerint.

A weboldal sebesség egy kritikus pont. Hiába jó az oldalad, ha a sebessége lassú sosem lesz jó helyezése a honlapodnak. Optimizáljuk a forráskódod és szerver szinten is beállítjuk a megfelelő értékeket.

A webtárhelyed ahol a weboldalad fut is be kell tökéletesen állítani ahoz, hogy az oldalad tökéletesen megfeleljen az elvárásoknak. Ha saját szervered van, vagy osztott tárhely nem gond, mi megoldjuk.

Kiemelten fontos, hogy az oldaladban futó scripteket optimizáljuk. Külső szemmel ezek láthatatlan folyamatok, de keresőoptimizációs szempontból igen fontos, hogy seo irányelvek szerint működjenek.

sikeres seo

Keresőoptimizálás árak rejtett kölségek nélkül

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a hazai magán és kkv szektor számára megfizethető legyen


Ajánlott
Keresőoptimizálás

Weboldalad keresőoptimizációs beállítása

25.000 Ft
nettó ár
  • Szabvány seo irányelvek
  • Képek beállítása
  • Oldalsebesség optimizálás
  • Szerver beállítások
  • Futó scriptek hangolása
  • Oldal szövegezés optimizálás
  • Kulcsszó elemzés
Érdekel

A legfontosabb

Mi nem hagyunk magadra

Hiszünk a hosszú távú üzleti kapcsolatban ezért ha velünk csináltatod a keresőoptimizálást akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig számíthatsz ránk legyen szó egy komplett átalakításról vagy egy apró módosításról.

honlapodhoz igazi garancia jár