Általános kérdések

Alapvetően nem. Egy minőségi munkához mindig idő kell, de természetesen vannak olyan egyedi esetek amikor be tudunk vállalni olyan munkát ami gyorsan elkészül. Ilyen esetekben vedd fel velünk a kapcsolatot, és átbeszéljük miről is lenne szó.
A kész a sablonokkal nem lenne gond, ha a nagy része olyan lenne ami tökéletesen működik nem csak most, hanem a jövőben is. Van rá mód, hogy "hozott" sablonnal dolgozzunk, de előtte mindenképpen át kell néznünk, hogy megfelel-e.
Részben Mi és részben Te. A vállalkozásodat és célközönségedet, szolgáltatásodat igazán csak Te ismered. Természetesen segítünk mindenben amiben csak tudunk.
Mi azt ajánljuk, hogy a mi webtárhelyünkön fusson hiszen így olyan kezekben van akik értenek hozzá, és ha gond adódik akkor azonnal tudják orvosolni. Tapasztalatból mondjuk, egy hibánál/leállásnál akár napokat állhat az oldal mire megoldódik a probléma. Webtárhely csomagunk tartalmaz napi mentést, vírus és spam szűrőt és szuper gyors. De természetesen a honlapod futhat egyéb tárhelyszolgáltatón is.
Igen! Minden holnap és webáruház csomagban benne van egy .hu domain regisztráció. De ha ezen kivül szeretnél domain nevet (.hu .co.hu .eu .com stb..) állunk rendelkezésedre.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések?

Igen minden esetben. A szerződés kötést követően egy 30% előlegszámlát küldünk e-számla formátumban Neked. Ahogy beérkezik az összeg Mi munkához is állunk.
Nem! Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehetsz benne amit kiadunk a kezünk közül az megfelelő lesz számodra.
Mi az átutalást preferáljuk, de egyéni esetekben van rá lehetőség a készpénzes fizetésre is.